POVEĆANJE SNAGE - BOLJI OBRTNI MOMENAT - MANJA POTROŠNJA

Pocetkom 80-tih automobilska industrija dizivela je znacajan napredak pojavom elektronskih jedinica koje su u prvo vreme imale veoma proste funkcije. Vremenom je elektronika toliko napredovala da je danas prosto ne moguce zamisliti automobil bez gomile racunara. Moderni racunari sadrze manje-vise kompleksne softvere koji upravljaju ili kontrolisu razne funkcije automobila. Jedan od glavnih je racunar motora, poznatiji pod nazivom ECU (Engine Control Unit), koji sadrzi veoma-veoma kompleksan softver zaduzen za kontrolu i upravljanje kompletnog rada motora.
Chiptuning je zapravo proces modifikacije softvera u racunaru motora (ECU-a), a sve u cilju poboljsanja performansi automobila. Modifikacijom pojedinih parametara performanse automobila mogu se znatno poboljsati, pa cak i extremno kao sto je to slucaj kod trkackih automobila.

Detaljnije informacije... Revochip!

Mehanika

 

Kod nas možete uraditi sve mehaničarske popravke na vozilima VW grupacije, vozilima marke BMW, Peugeot i Fiat, kao i na ostalim vozilima novije generacije. Uspešno izvršavamo sve autoelektričarske radove, vršimo popravku elektronike, ugradnju muzike i sigurnosnih sistema, te dopunu i čišćenje auto klime.

Dijagnostika

 

Samo korišćenjem novih dijagnostičkih uređaja moguće je vršiti popravku modernih automobila. Integrisani elektronski sistemi na vozilima imaju sve veću brzinu komunikacije što zahteva sve kompleksnije i brže dijagnostičke sisteme.
Radimo sa uređajima: VAS5052, Bosch KTS dijagnozu i VAS6150A.

Optika

 

Optika trapa se preporučuje za vozila na kojima su menjani delovi stajnog trapa (spone, kugle ...), takođe posle udara u rupu na putu i ako delovi usled vibracija popuste.
Svaki dobronameran majstor će Vam preporučiti da bar svake godine (s obzirom na stanje naših puteva) centrirate trap automobila.

Limarsko farbarski radovi

 

Popravka limarije teških havarija i farbanje radimo na svim vrstama i tipovima vozila.

 

 

ISO 9001 i ISO 14001

Sertifikati kvaliteta usluge i zaštite životne sredine.