POLITIKA ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE

Preduzeće Servis „EURO-CAR“ je opredeljeno za neprekidno unapređenje sistema upravljanja zaštitom životne sredine u skladu sa zahtevima standarda ISO 14001:2004 sa stanovišta prodaje i postprodaje automobila marke ŠKODA. S toga je neophodno:

- Identifikovati sve aspekte životne sredine i staviti pod kontrolu značajne po životnu sredinu do kojih dolazi ili može doći u cilju sprečavanja zagađenja životne sredine;
- Obavljati svoje uslužne aktivnosti u skladu sa odgovarajućim zakonima, propisima i drugim zahtevima o zaštiti životne sredine;
- Definisati i sprovoditi sva pravila koja nisu predviđena zakonskim propisima a u cilju unapređenja sistema upravljanja zaštite životne sredine;
- Obrazovati i podsticati zaposlene da preventivno deluju i stalno poboljšavaju zaštitu životne sredine
- Štedeti resurse i energiju;
- Razmatrati mišljenja i sugestije svih zainteresovanih strana i preduzimati odgovarajuće mere u cilju unapređenja zaštite životne sredine;
- Informisati svoje poslovne partnere, interne i eksterne, i druge zainteresivane strane o sopstvenom opredeljenju za zaštitu životne sredine.

U ostvarivanju postavljenih ciljeva očekujemo podršku i maksimalno zalaganje svih zaposlenih.

Mehanika

 

Kod nas možete uraditi sve mehaničarske popravke na vozilima VW grupacije, vozilima marke BMW, Peugeot i Fiat, kao i na ostalim vozilima novije generacije. Uspešno izvršavamo sve autoelektričarske radove, vršimo popravku elektronike, ugradnju muzike i sigurnosnih sistema, te dopunu i čišćenje auto klime.

Dijagnostika

 

Samo korišćenjem novih dijagnostičkih uređaja moguće je vršiti popravku modernih automobila. Integrisani elektronski sistemi na vozilima imaju sve veću brzinu komunikacije što zahteva sve kompleksnije i brže dijagnostičke sisteme.
Radimo sa uređajima: VAS5052, Bosch KTS dijagnozu i VAS6150A.

Optika

 

Optika trapa se preporučuje za vozila na kojima su menjani delovi stajnog trapa (spone, kugle ...), takođe posle udara u rupu na putu i ako delovi usled vibracija popuste.
Svaki dobronameran majstor će Vam preporučiti da bar svake godine (s obzirom na stanje naših puteva) centrirate trap automobila.

Limarsko farbarski radovi

 

Popravka limarije teških havarija i farbanje radimo na svim vrstama i tipovima vozila.

 

 

ISO 9001 i ISO 14001

Sertifikati kvaliteta usluge i zaštite životne sredine.