EURO CAR
KUZMANOVSKI
Bez obzira na to koliko daleko vozite,
mi ćemo se pobrinuti da vozite sigurno.

MEHANIKA

Kod nas možete uraditi sve mehaničarske popravke na vozilima VW grupacije, vozilima marke BMW, Peugeot i Fiat, kao i na ostalim vozilima novije generacije. Uspešno izvršavamo sve autoelektričarske radove, vršimo popravku elektronike, ugradnju muzike i sigurnosnih sistema, te dopunu i čišćenje auto klime.
Auto elektronika

Auto elektronika zvuči slično kao auto elektrika ali istina je da su ova dva aspekta dosta različita. Ova dva aspekta najbolje rade kombinovano. Ono što čini jako veliku razliku je što auto elektronika ima svoju autonomiju. Sa sigurnošću možemo da kažemo da je električni sistem vašeg automobila integralni deo, onaj koji pokreće stvari

Moderni automobili danas su obogćeni sofisticiranim komponentama poput senzora i računara, koji su međusobno povezani kilometrima ožičenja. Kada električna veza u automobilu zakaže, može doći do čitavog niza drugih ozbiljnih problema.

Ako naiđete na automobil koji ima problema sa električnom energijom, ne želite ga odvesti u bilo koju autoservis. Jer svi putevi vode u autoservis Pilipović :). Specijalizovani smo za rešavanje problema sa auto elektronikom. Naše godine iskustva govore mnogo, pratili smo evoluciju od jednostavnih do kompleksnih elektronskih sistema. Nema sumnje da će vaš ljubimac na četii točka biti u dobrim rukama

Auto elektronika, dijagnostika i popravka

Električni sistemi automobila vremenom su postali neverovatno složeni i zahtevaju opsežnu obuku kako bi se locirao izvor problema, dijagnostikovao i popravio na najbrži i najefikasniji način. Pored toga, zadatak popravljanja vozila u našem servisu za popravku automobila takođe zahteva upotrebu sofisticiranih dijagnostičkih alata i skenera. Mnogo smo uložili u opremu i obuku tako da naši tehničari mogu stručno popraviti bilo koji električni problem koji se dogodi.

Sastavili smo za Vas kratku listu problema auto elektronike sa kojima smo se susretali – i uspešno smo ih rešavali.

Auto Elektrika

Auto elektrika predstavlja granu auto-mehanike koja je vezana za popravljanje električnih komponenti automobila. Kada smo počeli da se bavimo ovim poslom, stvari su bile daleko jednostavnije. Nekada su auto elektrika i njene usluge bile nezanimljive za ljude i svi problemi koje su imali rešavali su se jako brzo. Elektične komponente u starijim modelima automobila su uglavnom bile vezane za rad motora ili za instrumente na komandnoj tabli. I uglavnom su svećice i grejači bili glavni krivci. Naravno, danas to nije toliko jednostavno…

Auto-Elektrika kao jedan od bitnih segmenata Vašeg ljubimca

Kako se vremena menjaju, proizvođači se stalno takmiče ko će brže da izbaci nešto novo i do sada neviđeno na tržište. Kako se automobili i dalje razvijaju, tako to rade i njihovi auto električni sistemi. Današnji sistemi auto elektrike kontrolišu i kočenje, vazdušne jastuke, klima uređaje, navigaciju… Ukratko, danas su automobili jednako elektronski koliko i mehanički. Ipak, u ovoj trci proizvođači često zaborave da testiraju sve komponente kako treba i kvarovi lako nastaju. Mnogo dodatnih funkcionalnosti na kraju može izazvati i mnogo glavobolje kada dođe do lociranja izvora problema.

Zbog toga smo u auto-servisu visoko obučeni, imamo najsavremeniju opremu za kompjutersku dijagnostiku. Auto elektrika, tačnije njen sistem u Vašem automobilu kontroliše gotovo svaku funkciju vožnje tako da o tome morate posebno povesti računa – što uz našu pomoć neće više biti nemoguća misija.

Moderni automobili su sada opremljeni sofisticiranim sistemima za kontrolu motora i karoserije koji prate brzinu, temperaturu motora, potrošnju goriva, spoljnu temperaturu vazduha, rad prenosa, klimatizaciju i još mnogo toga. Osiguravanje ispravnog rada ovih sistema i uređaja je jedini način da obezbedite sigurnu i udobnu vožnju, kao i trajanje Vašeg ljubimca.

IZABERITE NEKU OD NAŠIH USLUGA

Bilo da menjate ulje ili popravljate automobil nakon nezgode, uvek plaćate fiksne cene u ŠKODA servisnim centrima kako biste unapred znali troškove. Imate sigurnost da su tehničari pravilno obučeni i da će se koristiti samo originalni delovi vrhunskog kvaliteta.

Imate dodatnih pitanja?

Radno vreme Euro Car servisa je od 7:00 do 17:00 sati

POLITIKA KVALITETA

Politika kvaliteta Servisa "EURO-CAR" je zasnovana na savremenim tržišno orjentisanim principima sa ciljem zadovoljavanja zahteva, potreba i očekivanja kupaca u oblasti pružanja postprodaje podrške u održavanju vozila. Naša misija je pružanje najviše vrednosti svakom korisniku naših usluga. Profesionalizam i stalno unapređenje usluga deo su naše vizije poslovanja.

Da bi se navedeno realizovalo potrebno je: Pratiti savremene trendove razvoja; Stalno podsticati tehnološke i proizvodne inovacije; Kontinuirano povećavati kvalitet usluga; Permanentno sprovoditi obuku zaposlenih; Uključiti isporučioce u naš sistem kvaliteta; Povećavati učinak svih zaposlenih.

Najbolji način da se sve prethodno navedeno realizuje jeste implementacija i održavanje sistema upravljanja kvalitetom prema zahtevima standarda ISO 9001:2008. U tom smislu, obaveza svih zaposlenih je da uzmu aktivno učešće u realizaciji ciljeva kvaliteta u svom domenu, što podrazumeva: Redovno praćenje svih performansi procesa, Kontinuirano povećavanje efikasnost i efektivnost rada, Redovno preispitivanje sistema kvaliteta. U ostvarivanju postavljenih ciljeva očekujem podršku i maksimalno zalaganje svih zaposlenih.

POLITIKA ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE

Preduzeće Servis „EURO-CAR“ je opredeljeno za neprekidno unapređenje sistema upravljanja zaštitom životne sredine u skladu sa zahtevima standarda ISO 14001:2004 sa stanovišta prodaje i postprodaje automobila marke ŠKODA. S toga je neophodno: Identifikovati sve aspekte životne sredine i staviti pod kontrolu značajne po životnu sredinu do kojih dolazi ili može doći u cilju sprečavanja zagađenja životne sredine; Obavljati svoje uslužne aktivnosti u skladu sa odgovarajućim zakonima, propisima i drugim zahtevima o zaštiti životne sredine; Definisati i sprovoditi sva pravila koja nisu predviđena zakonskim propisima a u cilju unapređenja sistema upravljanja zaštite životne sredine; Obrazovati i podsticati zaposlene da preventivno deluju i stalno poboljšavaju zaštitu životne sredine; Štedeti resurse i energiju; Razmatrati mišljenja i sugestije svih zainteresovanih strana i preduzimati odgovarajuće mere u cilju unapređenja zaštite životne sredine; Informisati svoje poslovne partnere, interne i eksterne, i druge zainteresivane strane o sopstvenom opredeljenju za zaštitu životne sredine. U ostvarivanju postavljenih ciljeva očekujemo podršku i maksimalno zalaganje svih zaposlenih.